Jan 28, 2014

Toilet paper curls


I wanted to try out my old favorite, toilet paper curls.  I get my hair to look like this if in the evening I tie my hair to knots with toilet paper and then go to sleep. Morning I open the knots and this is the result.

Just like this curls are quite wild and they really do not fit underneath my hat so this is what I did with the hair for the day.


2 comments:

  1. Vessapaperikiharat on ihan parhaita! Sama foliolla ja tuloksena on aito afro :) Testasin kerran yksiin juhliin, kun ajattelin, että saisin nätit kiharat.. No, afrokin on ihan söötti lopputulos, mutta sitten sen pehkon suoristamisessa ei tiedä käyttäisikö harjaa, kampaa vai moottorisahaa :D

    ReplyDelete
  2. Juu, foliokiharat toimii myös vaikka aina pitää olla tosi tarkkana miten paljon kiharoita haluaa, tulos on helposti afro. Tossa yläkuvassa nyyttejä oli vaan neljä! Näiden DIY kiharoiden kans voi olla tosi luova, ihan teininä käytin kahta osiota ja pyöritin ne sukkien ympärille, niistä ei tule sit kun laineet. Ja jostain luin et kun tekee löyhän nutturan ja pistää sen päälle pikkuhousut vähän kuin hatuksi niin saa kans kivat löyhät kiharat. Sitä tosin en vielä ole itse kokeillut, ehkä tän vuoden aikans sekin menee kokeiluun.

    ReplyDelete