Apr 5, 2014

Almost like old times

Today I had a Saturday which reminded me of the time before children. In the morning we made smoothie, then I had time to go shopping and when I returned, I could go to gym, of course after lunch. We ended the day with chicken-avocado salad and glas of wine followed by some cake and cookie baking and sauna. 

Now, when the cildren are a sleep I'm so ready to go to sleep too!

For the laid-back day I had laid back hair.


3 comments:

  1. Ooooh! Kuulostaa ihanalta päivältä!! Ja oot sen NIIN ansainnut <3 Todellakin. Siis todellakin. Siis TODELLAKIN! :D Ja tosi söpö kampaus. Pidin itsekin usein tuolleen kun oli pitempi tukka.. ja arvaa muuten haikailenko taas pidempien hiusten perään :D No, onneksi nää kasvaa ja vaihtelu on ihan kivaa :) Huomiseen!

    ReplyDelete
  2. Kiitti! (naurattaa muuten tuo todellakin läppä vaikka en Putousta seurannutkaan) Ja hemmotteluhan jatkui sitten teidän brunssilla ja ihanalla sunnuntailla. Ja paluu todellisuuteen alkoi heti sunnuntai yönä kun Ella päätti, että on ihan turha nukkua joten me sitten valvoskeltiin aika palttiarallaa koko yö. No, tänään Ella nukkuikin sitten ruhtinnaalliset kolme (KOLME, yhteensä, 3) tuntia päiväunia ja meni nukkumaan tuossa yhdeksän aikan. Sopisi nyt toivoa, että uni maistuu. Kun uusi hammaskin on jo tehty.

    ReplyDelete
  3. Heh, tajusin vasta jälkeenpäin tämän Putous-läpän. Kirjoittaessani kun vaan tarkoitin, että TODELLAKIN oot vapaapäivän ansainnut :)
    Täällä kans mennyt nyt kaksi yötä ihan ihmeellisesti. Koko ajan hötkytään, vähän väliä kitistään ja itketään ja hörpitään maitoa. Ja "unet" loppuu sitten jo viiden jälkeen.. Minäkin syynään nyt vähän väliä tuota alaientä, että olisko tännekin nyt jo joku hammas tulossa :)

    ReplyDelete