Mar 21, 2014

Visiting work

Today I kept my side parting on the left, which is the wrong side for me, and made a quick bun to the back. I thought this would be appropriate since  I visited my work place and while I was working I wore my hair like this all the time.


ro

2 comments:

  1. Mitä töihin kuului? Ja oliko sulla lapset mukana? Oliko eka kerta kun työkaverit näki Ellan? Aurinkoista viikonloppua! <3

    ReplyDelete
  2. Mitäpäs töissä, koska oli perjantai näin vain muutamia kollegoja mutta menen ensi viikolla juhlimaan läheisen työkaverin eläkkeelle pääsyä ja silloin varmasti tapaan suurimman osan työkavereista. Olin kyllä liikenteessä lapsien kanssa mutta ei ollut ensimmäinen kerta kun Ella oli mukana, olen varmaan käynyt siellä jo kolmesti sitten Ellan syntymän. Onhan Ella toki kasvanut matkan varrella ja vaikutti siltä, että tytöistä oli kiva nähdä miten molemmat lapset ovat kasvaneet. Ja mitä herrasmiehiä meillä on töissä, sain yhden työkaverini täyttämään minulle auton lasinpesunesteen, itse en ole sitä tuohon autoon koskaan laittanut ja olin jo melkein hätää kärsimässä asian kanssa. Mutta onneksi töissä hoitui sekin asia!

    ReplyDelete